Danmarks Frie AutoCampere

Ny AC-plads: Hjemsted

Hjemsted – drømme bliver til virkelighed

9 mænds drømme om at gøre Hjemsted Oldtidspark til en superlækker autocamper campingplads er nu langsomt ved at blive til virkelighed, og området, der er godkendt til 254 enheder, forventes at åbne i foråret 2021.

Som opfølgning på tidligere kontakter og et møde for et år siden fik DFAC forleden en rundvisning på området. Det bliver en helt særlig plads, hvor rigtig mange af Autocamper-parcellerne får udsigt til naturlige sø-områder med fugle- og fiskeliv og alle pladserne har et grønt område ved siden af den kørefaste plads. Alle pladser vil have mulighed for strømtilslutning, og er forberedt for, at også autocampere i fremtiden bliver el-biler.

Man bygger en 100m2 stor, ny sanitetsbygning centralt på pladsen og desuden er der sanitære faciliteter i de eksisterende hovedbygninger, der ligger ved indkørslen. Disse hovedbygninger bliver nænsomt moderniserede og vil indeholde hele 3 spisesteder i forskellige kategorier. Campingpladsen får flere vaske- tørremuligheder, udlejning af almindelige og el-cykler, flere sæt sanitære faciliteter til autocampere og der bliver mulighed for at skylle vesterhavsgusen af camperen.

Mht. betaling, er det ejernes plan, at man betaler for det, som man bruger – og det princip kan DFAC godt støtte op om. Der bliver tale om differentierede priser afhængig af parcellens beliggenhed og udsigt.

På en eksisterende gårdsplads omgivet af stråtækte overdækninger, bliver et fællesområde med en fantastisk udsigt over marsken, og ikke langt herfra er en meget sjælden samling urter og planter bevaret i en urtehave.

Hunde er velkomne – og det er børn også J. Et dejligt naturområde bagerst på pladsen udnævnes til særligt hunde-område og der bliver legeområde nær hovedbygningerne med restauranter.

Omkring hele pladsen er lavet en jordvold, der beskytter mod vestenvinden og holder lyde inde og ude af området – mod vest, øverst på denne, bliver et udsigtsområde over hele marsken. Vil man have mere udsigt, skal man op i pladsens bomærke: Et tårn, der bygges ved hovedbygningerne.

Selvom ejerne ikke fremover vil fremhæve Oldtidsbyen som pladsens kendetegn, bliver flere enheder således bevaret og skånsomt restaureret. Det bliver meget spændende at se pladsen vokse frem efterhånden som dette sker og beplantningen gror til. Det har været et kæmpe entreprenørarbejde gennem mange måneder at få stabiliseret grunden i området og få lagt rør og trækrør til kabler, men de grundlæggende arbejder er nu ved at være afsluttede. Vi fortsætter med at følge projektet.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

14/09/2020
Autocampere sviner IKKE | Danmarks Frie AutoCampere

Autocampere rydder op

Den 19. september har du mulighed for at deltage i en affaldsindsamlingsdag, hvor vi som brugere af Danmarks parkeringspladser ... See more

Kom og vær med til affaldsindsamling lørdag d. 19/9 kl. 10.00 i Kolding og Frederikssund. I DFAC har vi hvert år i agurketiden noteret de ... See more

10/09/2020
Ny AC plads: Hirtshals | Danmarks Frie AutoCampere

Hirtshals – Ny Autocamper plads

Den nye autocamperplads i Hirtshals er indviet.
Den ligger i gåafstand til bymidten med shopping, indkøb, ... See more

Hirtshals – Ny AC Plads Autocamperpladsen i Hirtshals, som lå mellem Jyllandsgade og Doggerbanke på den såkaldte Stolzes plads blev for nylig ... See more

05/09/2020

Når turen går til udlandet, er her en lille smart app, der viser de vigtigste trafikregler i de respektive lande.

04/09/2020
Ny AC-plads: Hjemsted | Danmarks Frie AutoCampere

Ny autocamperplads på vej

Hjemsted Oldtidspark er ved at blive omdannet til en superlækker autocamperplads med plads til 254 enheder, forventes at ... See more

Hjemsted – drømme bliver til virkelighed 9 mænds drømme om at gøre Hjemsted Oldtidspark til en superlækker autocamper campingplads er nu ... See more

« 1 of 6 »

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:00AFLYST - 5 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X