Hammerhavn

Dialog med Bornholm Regionskommune

DFAC har i ugens løb været i dialog med en række forskellige embedsmænd og interessenter omkring en nylig opsat skiltning om autocamperparkering i Hammerhavn. Dette medfører nu, at skiltningen fjernes, og at der ikke opsættes ny skiltning før en juridisk afklaring har fundet sted.

Formålet med dialogen er at sikre, at autocampere fortsat kan parkere i området og vi ikke holder til gene i den lille, smukke havn på Bornholms nordligste del. Havnen var tidligere centrum for granitbrydning og udskibning af Bornholmsk granit, men er nu centrum for en del turistaktivitet, hvor man herfra bl.a. kan sejle ud med lokale bådoperatører for at se grotter, fuglefjeld og ruinen Hammershus fra søsiden.

Om aftenen er der en eftertragtet solnedgang med udsyn til Hammershus og flotte klippeformationer, og de lokale kalder havnen for Danmarks smukkeste havn. Derfor er der i højsæsonen ret travlt om dagen – men efter solnedgang er der mulighed for en rolig nat.

Vi har ydet et par skriftlige bidrag til den juridiske behandling af skiltningen og et mere generelt input til, hvordan autocamperturister kan modtages positivt og parkere på Bornholm, og vi ser frem til den kommende fortsatte dialog med kommunen.

Og her er så skiltet der nu fjernes:

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC