Danmarks Frie AutoCampere

Hammerhavn

Dialog med Bornholm Regionskommune

DFAC har i ugens løb været i dialog med en række forskellige embedsmænd og interessenter omkring en nylig opsat skiltning om autocamperparkering i Hammerhavn. Dette medfører nu, at skiltningen fjernes, og at der ikke opsættes ny skiltning før en juridisk afklaring har fundet sted.

Formålet med dialogen er at sikre, at autocampere fortsat kan parkere i området og vi ikke holder til gene i den lille, smukke havn på Bornholms nordligste del. Havnen var tidligere centrum for granitbrydning og udskibning af Bornholmsk granit, men er nu centrum for en del turistaktivitet, hvor man herfra bl.a. kan sejle ud med lokale bådoperatører for at se grotter, fuglefjeld og ruinen Hammershus fra søsiden.

Om aftenen er der en eftertragtet solnedgang med udsyn til Hammershus og flotte klippeformationer, og de lokale kalder havnen for Danmarks smukkeste havn. Derfor er der i højsæsonen ret travlt om dagen – men efter solnedgang er der mulighed for en rolig nat.

Vi har ydet et par skriftlige bidrag til den juridiske behandling af skiltningen og et mere generelt input til, hvordan autocamperturister kan modtages positivt og parkere på Bornholm, og vi ser frem til den kommende fortsatte dialog med kommunen.

Og her er så skiltet der nu fjernes:

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

14/10/2020
Rømø strand 25% bilfri | DFAC

ømø strand 25% bilfri

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle.

Læs ... See more

Naturstyrelsen har indført en ny bilfri zone på Rømø Strand. Zonen skal beskytte sårbare strandplanter og fugle. Den beslutning vækker glæde ... See more

12/10/2020
DFAC FritForum - Emner til debat: Ekstraordinær generalforsamling nov. 2020

DFACs ekstra-ordinære generalforsamling er næsten i gang. Som altid foregår den på internettet via FritForum.

Frist for fremsættelse af forslag ... See more

03/10/2020
Autocamper Show 2020 udsættes

Autocamper showet 2020 er udskudt til november 2021 på grund af Covid-19.

Læs mere ... See more

Arrangørerne af Danmarks første publikumsforum kun for autocampere, har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

14/09/2020
Autocampere sviner IKKE | Danmarks Frie AutoCampere

Autocampere rydder op

Den 19. september har du mulighed for at deltage i en affaldsindsamlingsdag, hvor vi som brugere af Danmarks parkeringspladser ... See more

Kom og vær med til affaldsindsamling lørdag d. 19/9 kl. 10.00 i Kolding og Frederikssund. I DFAC har vi hvert år i agurketiden noteret de ... See more

« 1 of 7 »

april

02apr(apr 2)12:0004(apr 4)12:00Tour de France træf 2021

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X