AC i Silkeborg

Med autocamper til Silkeborg.

Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere i Silkeborg. Vi har været til flere møder i kommunen og vi har haft en omfangsrig korrespondance om emnet.

Arbejdet har medført at Silkeborg kommune har oprettet flere bynære P-pladser for autocampere, men desværre har de også valgt at føje campingpladsernes ønske om ikke at tillade overnatning på pladserne.  Heldigvis er der efterhånden mange andre muligheder for at finde overnatningssted i og omkring byen og med godt placerede P-pladser i byen, er det nu muligt at besøge Silkeborg – også når man kører autocamper og ikke har behov for at bruge campingpladserne.

På Visit Silkeborgs hjemmeside finder man dette:

https://www.visitsilkeborg.dk/silkeborg/overnatning/autocamper-i-silkeborg

Langt nede og efter alle campingpladserne finder man denne beskrivelse:

Andre overnatningsmuligheder med autocamper i Silkeborg

Silkeborg Kommune har udarbejdet et kort over parkeringspladser, hvor autocampere på nuværende tidspunkt har mulighed for at overnatte. Find kortet her. 

OBS: Pladsen ved Sølystvej er midlertidig. 

Dagsparkering med autocamper i Silkeborg Søhøjlandet 

I Silkeborg by er der reserveret et antal parkeringspladser til autocampere, hvor der er mulighed for dagsparkering. Se et fuldt overblik over disse på Silkeborg Kommunes hjemmeside her.

Der er således nu mulighed for at parkere få hundrede meter fra torvet i dagtimerne og så køre til én af pladserne uden restriktioner for at overnatte. Tømme/fyldefaciliteter skal man fortsat enten på campingplads eller på motorvejstrastepladserne øst og vest for byen for at finde.

Uanset om I bruger én af campingpladserne eller én af de pladser der er nævnt her, håber jeg at I vil skrive en anmeldelse af pladsen på CamperContect / Park4Night. Det er den mest effektive måde af opsamle brugernes utilfredshed eller tilfredshed på.

De fleste af pladserne og flere til, finder man også på hhv. CamperContact og Park4Night.

PARK4NIGHT
CAMPERCONTACT

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X