Må vi bede om 10 minutter af din tid?

Undersøgelsen er nu slut.
Tak til alle som tog sig tid til at deltage.


Sidste frist er nu 12/12-2019

Du kan stadig nå at sætte dit præg på undersøgelsen, sidste frist er udskudt til d. 12/12.

Er I 2 i husholdningen, må I gerne udfylde undersøgelsen begge to – måske I har lidt forskellige holdninger eller forskellige ture at berette om?

Det er svært at huske alle detaljer om en rejse for ½ år siden. Især spørgsmålene om forbrug kan være svære at huske, men det er svaret på netop de spørgsmål, der er ét af vores gode argumenter, når vi skal fortælle kommuner og handelsstandsforeninger om, at vi faktisk er gode turister. Fører I ikke regnskab for turen, så skriv jeres bedste skøn.

Undersøgelsen kræver mere end de 10 minutter, vi varslede sidst – vi er også blevet klogere.

Gav du op da du prøvede sidste gang? – Så prøv igen. Vi har brug for så mange besvarelser som muligt.

Det er Dansk Kyst- og Naturturisme, der står bag undersøgelsen, og alle 4 autocamperforeninger, ACR og ”Autocampergruppen” støtter op om og hjælper med at forme og udbrede undersøgelsen.

Formålet er at skabe grundlag for udvikling af pladser og tilbud til autocamperbrugerne, undersøge om der er danske pladser nok, om de danske pladser ligger rigtigt og har de faciliteter der er brug for – og om de eksisterende faciliteter er, som de skal være.  Alle data indsamles og kvalitetstjekkes via firmaet Epinion.


Oprindelig artikel fra 14/11-2019:

Siden marts måned har vi arbejdet sammen med Dansk Kyst- og Naturturisme om en undersøgelse, der skal resultere i ny viden om, hvilket potentiale autocamperturister repræsenterer for dansk turisme. Danmarks Frie AutoCamperes deltagelse præger i høj grad undersøgelsen, som efter vores forslag blev udvidet fra ”blot” at være en mail-undersøgelse blandt de 4 foreningers medlemmer til at omfatte alle AC-kørere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland via kontakter til foreninger og Facebookgrupper i disse lande. Det er aldrig prøvet før.

Nu er materialet klart, undersøgelsen starter i Danmark, for derefter at udbredes til de øvrige lande.

Se invitationen herunder:

INVITATION TIL DELTAGELSE I AUTOCAMPERUNDERSØGELSE OG DELTAG I LODTRÆKNING OM ET GAVEKORT PÅ KR. 500,-.

På vegne af Dansk Kyst og Naturturisme gennemfører Epinion en undersøgelse af autocamperturister i Danmark.

Undersøgelsen har fokus på at få indsigt i de danskere, der tager på autocampertur (enten i egen eller lejet autocamper) i hhv. Danmark og udlandet. Undersøgelsen gennemføres i samarbejde med de fire autocamperforeninger i Danmark (DanskAutoCamperForening, DK-AutoCam, Campervenner og Danmarks Frie AutoCampere), AutoCamperRådet og Autocampergruppen.

For at sikre et retvisende billede er det meget vigtigt, at du deltager, og vi håber derfor, at du vil bruge ca. 10 min. på at svare på spørgsmålene. Din besvarelse er anonym, og du kan deltage frem til den 8. december 2019.

På forhånd mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen,
Dansk Kyst- og Naturturisme

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X