DFAC på Folkemøde

På initiativ fra vores bornholmske medlem 0389 Erik, har DFAC medlemmer sat hinanden stævne i den sydligste del af Tegn havn og holder hyggetræf blandet med deltagelse i Folkemødets mange aktiviteter. Vejret har indtil nu været noget skiftende med både sol, regn og blæst – typisk dansk sommervejr. Nogle har cykler med – andre en særdeles velholdt veteranbil.

Programmet for Folkemødet er meget omfattende. DFAC deltog torsdag i et møde om turisme i København og om de udfordringer, det giver mht. bæredygtighed, trængsel, ændring af kvarterer, spredning af turismen til andre dele af Sjælland, overnatnings muligheder, antal turister mm. I mødet deltog bl.a. Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og SydkystDanmark.

På mødet fik vi lejlighed til at fremføre vores synspunkt om, at autocampere bør have langt bedre muligheder for at parkere i Københavns omegnskommuner nær offentlige transportmidler, så vi kan besøge Hovedstaden uden at skulle have autocamperen med ind i Middelalderbyens snævre gader. Om aftenen og mellem besøgene har omegnskommunerne, hvor der er bedre plads til bilerne, glæde af turistomsætningen. Dette synspunkt har DFAC tidligere givet udtryk for i høringssvaret til den nyligt overståede høring af Fingerplanen for Hovedstadsområdet. Og der bliver lyttet til os.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

august

20aug(aug 20)10:0025(aug 25)12:00Maritime Kulturdage 2019

september

11sepalldayMaritimt Ø-træf på Mors

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X