IndholdMedlems NytDFAC Forårstræf 2019

DFAC Forårstræf 2019

Ellen og Tage havde været forudseende og valgt en vejrmæssigt god weekend til årets DFAC træf, som blev afholdt i Farum Arena. Logistikmæssigt var der lidt udfordringer, da arenaens parkeringspladser også bruges af Stavnsholtskolen og arenaens andre brugere. Heldigvis kan man jo planlægge sig ud af mange ting, så med rettidig omhu og lidt udstyr blev der reserveret plads, som vi kunne klemme os sammen på, indtil der blev plads til at fordele os med 3 m mellem vognene.

DFAC’erne begyndte at ankomme i løbet af fredagen. Mange var startet hjemmefra i god tid og havde brugt et par dage eller tre på turen. I løbet af eftermiddagen blev der  fyldte de 34 vogne pladsen godt op. Bordene blev skubbet sammen, og vi nød både det gode vejr og ikke mindst selskabet .

Fredag aften gik med fællesspisning og hyggeligt samvær, udveksling af røverhistorier (de har det med at blive bedre med årene) og måske et lille glas vin eller to samt ikke mindst Egon Nowaks beretning om Ruslandsturen i 2018.

Lørdag morgen startede Forårsmødet, og formand Henrik introducerede gruppearbejdet. Emnerne til gruppearbejdet spændte bredt – lige fra DFACs værdigrundlag til retningslinjer for træf – i alt var der 12 emner plus et par stykker efter eget valg.
Forud for Forårsmødet har medlemmerne været med til at udvælge emnerne til gruppearbejdet på FritForum, og desuden havde bestyrelsen suppleret med emner, som de gerne ville have belyst.

Debatten i grupperne var livlig, og der blev diskuteret og vendt synspunkter og holdninger til den store guldmedalje.

Gruppearbejde Farum 2019

Efter en velfortjent frokostpause startede de formelle punkter til Forårsmødet, hvor de ”sædvanlige” punkter i de fleste foreningers generalforsamlilng blev gennemgået og lagt frem, såsom beretning, regnskab og budget m.v. Men Forårsmødet er ikke DFAC´s generalforsamling – denne foregår på FritForum via internettet, så alle medlemmer kan deltage, uanset hvor i verden, de befinder sig. Detaljeret referat fra Forårsmødet offentliggøres andetsteds på FritForum.

Udbyttet af gruppearbejderne blev også fremlagt, og der var igen en god og konstruktiv debat i det store forum. Der kom masser af gode input og inspiration til det kommende års arbejde i vores forening og desuden opstillede et par kandiater til det kommende bestyrelsesvalg.

Debatten var så livlig, at forårsmødet trak lidt ud, så der blev lidt mindre tid til omklædning osv., inden det var tid til mad, fællessang og dans til festlig musik fra det velspillende band Senjoristerne. Dansen gik, om ikke til den lyse morgen, så helt ind til lukketid ved midnat.

Alting har jo som bekendt ende, selv et DFAC forårstræf. Søndag morgen var der morgenmad, og Niels-Jørgen & Mariannes spændende beretning om deres tur til blandt andet Marokko.

På trods af, at maden lørdag aften var rigtig lækker, var der så rigeligt af den, at der var fælles frokost søndag.

Der blev pakket sammen, ryddet op og sagt farvel. En del af medlemmerne fortsatte med et Københavnertræf, mens andre listede videre ud i verden.

Tak til Ellen og Tage for et rigtig godt træf!

Vi ses næste år i april 2020 i Fjelstrup i Sønderjylland.



BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC