DFAC 3 år

I dag er det DFAC´s Fødselsdag!

Vi fejrede 3 års fødselsdagen på forskud sidste weekend med et kanon-godt træf arrangeret af Joan og Niels Kyllesbeck, 0301. Her besøgte vi Forsøgs- og Forskningscenteret i Foulum v. Tjele, hørte om hvordan det opleves, når private og offentlige arbejdspladser sammenlægges og skal fungere som et hele, og besøgte Danmarks Kvægforskningscenter.

 

Lørdag besøgte en del af deltagerne Tangeværket-Gudenåcentralen, hvis engagerede og vidende direktør Rasmus Lambert gav os indblik i funktionerne, driften og forholdene omkring værket og søen både før og nu samt perspektiver for fremtiden.

  

Det skønne naturområde omkring Tange sø og dens rige fugleliv var en dejlig ramme for fødselsdagsfesten, og der var gang i cyklerne og traveskoene.

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

august

20aug(aug 20)10:0025(aug 25)12:00Maritime Kulturdage 2019

september

11sepalldayMaritimt Ø-træf på Mors

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X