Må vi snart holde her?

Gode takter i Slagelse kommune.

I en tråd på FritForum har snakken taget udgangspunkt i en artikel i Sjællandske Medier om skiltning i Korsør (Slagelse kommune) og den negative omtale af DFAC, som artiklen har medført på et par autocamper hjemmesider. Misforståelserne på disse sider skyldes manglende viden om DFAC´s samarbejde og korrespondance med kommuner om skiltning mod autocamperparkering rundt om i Danmark. Dette følger vi op på i en senere artikel her på siden.

Nu har Jytte Jakobsen, sekretær i DFAC, henvendt sig til Sjællandske Medier med information om autocampere og autocamperturisme, der har inspireret den oprindelige artikels forfatter, Helge Wedel, til at skrive følgende artikel:  https://sn.dk/Slagelse/Autocampere-De-g … kel/714268

Jeg tror bestemt der er sat en positiv udvikling igang i Slagelse Kommune – DFAC bidrager gerne.

Camper Hilsen

Henrik Krebs

Formand, DFAC

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

august

20aug(aug 20)10:0025(aug 25)12:00Maritime Kulturdage 2019

september

11sepalldayMaritimt Ø-træf på Mors

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X