Godt Nytår

GODT NYTÅR

2015 var året hvor en ny autocamperforening blev skudt i gang med et stort brag. 2016 var der hvor justitsministeriets jurister efter ombudsmandens indblanding måtte erkende at DFAC havde læst loven mere korrekt end de. I 2017 viste vi så, at DFAC var kommet for at blive. Og alligevel er mine forventninger til 2018 større.

Større på medlemstal: Ja, vi har en god hjælp af engagerede medlemmer. Nogle har lyst til det ene, andre vil hellere noget andet. Det er rart at møde og jo flere vi bliver, desto flere af ‘slagsen’ kan vi stille op. Du har vel husket at indbetale det beskedne kontingent på 100 kr på konto 9570 0011757316. Gør det senest 2.1.2018. Og fortæl dine venner og dem du møder ude i landskabet (det er også dine venner) om DFAC og hvorfor du er glad for foreningen.

Større på aktivitet og resultater: DFAC er godt rustet til at fortsætte arbejdet. Internt i foreningen har vi efterhånden fundet den ‘blivende form’. Medlemmerne kan lave gode træf for andre medlemmer uden at understøtte halvkommerciel rejsevirksomhed, vi har fået en god tradition om at holde medlemmerne orienterede (måske bliver 2018 året, hvor vi kommer HELT i mål), vi har afgivet mange høringssvar – og ministrene lytter til os. Mange kommuner har fået hjælp til at rydde op i deres gamle skilteskov og vi har nu en sikker hjemmeside. Op til Forårsmødet  d. 13.-15.4.2018 i Brønderslev kommer der nok kun een (evt. to) vedtægtsændringer i debatten på FritForum, så der er masser af rum til at foreslå andre forbedringer – kom med dit forslag, også selvom det ikke er færdigformuleret. Se frem til nyhedsmailen om Forårsmøde og Generalforsamling medio januar.

2015, 2016, 2017 og nu altså 2018 – der er grund til at være tilfreds. Måske bliver 2018 året, hvor de andre foreninger finder ud af, at man godt kan have glæde af at sparre med DFAC uden at det truer vores fasttømrede principper om demokrati, åbenhed og at medlemmerne bestemmer i vor forening. Sker dette ikke i 2018, fortsætter vi selv fremad og satser på, at det bliver året efter.

Camper Nytårshilsen
Henrik
Formand, Danmarks Frie AutoCampere.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC