IndholdArrangementerIT-Kursus i Farum Arena 2017

IT-Kursus i Farum Arena 2017

It-kursus i Farum Arena 2017

Der var i weekenden 29. september – 1. oktober fuld fart over tasterne da DFAC afholdt det 1. kursus i brugen af FritForum på DFAC’s medlems sider.

Det var lækre lokaler, fine faciliteter, der virkede, og Arenaens folkene var meget søde. Hjælpsomme og serviceminded personale som kom med en helt kasse frugt – rester fra Landskampen håndbold Damer, DK mod Slovenien fra dagen før- som vi vandt 28/22

8 kursister og et medlem fra bestyrelsen  var de aktive deltagere på kurset (der var desværre afbud fra 2 deltagere), her blev gennemgået de forskellige former for browsere (Microsoft Edge, Googel Crome, Mozilla). hvordan man kunne lægge et indlæg i en specifik gruppe, redigere sin profil med bl.a. en signatur og andre indstillinger, sende og modtage personlige beskeder, søge i opslag efter emner og artikler

Deltagerne havde et forskelligt grundlag. Nogle havde endnu ikke prøvet kræfter med FF, andre havde en vis rutine og enkelte havde en del erfaring. Men vi fik alle en god bid lærdom med hjem – også Bent, der bl.a. fik lært af Tages Google Maps samling ???

Ud over FritForum var der spørgsmål om hvordan man bruger sin mobiltelefon som HotSpot så man kan komme på nettet via en computer eller tablet.

Vi hjalp hinanden med at få et godt kursus både fagligt, hyggeligt og med et bredt udvalg af medbragte kager. Brixtoftes lækre lokaler i FA med tykke, blå tæpper på gulvene, massive borde og skindmøbler. Professionelt køkken med alt ønskeligt – når vi kunne finde det, man havde ikke helt indrettet og systematiseret det endnu.

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC