IndholdMedlems NytDFAC trækker gerne læsset for danske autocamperbrugere…..

DFAC trækker gerne læsset for danske autocamperbrugere…..

Danmarks Frie AutoCampere ”trækker læsset” – igen…….

I DFAC har vi et sæt vedtægter og en politisk dagsorden, der siger, at vi skal arbejde for at gøre Danmark mere autocampervenligt.

Det arbejder vi for – og det gør vi! Vi er mange i foreningen, der giver en god hånd for dette formål!

Selvom vi er den nyeste forening for autocamperejere i Danmark, har vi allerede været årsagen til, at de forhadte parkeringsbekendtgørelser, der forbyder autocamperovernatning og ”parkering med henblik på overnatning” er kendt ulovlige. Mange af dem er under revision, og vi har et nært samarbejde med mange kommuner.

Selvom vi er Danmarks yngste AC-forening, har vi sammen med GF Sønderjylland lavet en aftale for vores medlemmer om en meget favorabel Vejhjælpsaftale – som også dækker autocampere over 3500 kg. Og denne aftale er så god, at den kopieres bredt i autocamperkredse og i andre foreninger.

Det er vi stolte af!! for det viser os, at vi er knald-dygtige til at lave rabataftaler for vores medlemmer – og vi har intet imod, at autocamperbrugere generelt nyder godt af netop denne aftale. Vi vil jo netop gøre Danmark mere autocampervenligt! Og en god Vejhjælpsaftale er afgørende for et godt og trygt autocamperliv!

De øvrige rabataftaler, som vi har indgået gælder dog – indtil også de kopieres – kun for DFAC´s medlemmer. De kan kun bruges sammen med vores medlemskort – og ses på vores FritForum

I foråret har vi Forårsmøde d. 8/4 og ca. 14 dage derefter Generalforsamling via Internettet. Fremmøde opnås via Wi-Fi eller almindeligt internet – og derfor kan du være med til at bestemme DFAC´s fremtidige retning og bestyrelse uanset om du er i Danmark, Spanien eller Guatemala – blot du bruger din demokratiske ret.

Vil du være med i front – så er det her, det sner. Og vil du være med til at gøre en forskel – så er det også her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC