IndholdMedlems NytRegistreringsafgiftsnedsættelse ???

Registreringsafgiftsnedsættelse ???

camper-800x400Registreringsafgiften i spil igen

Autocampere var igen glemt i et nyt forslag om at sænke afgifterne for personbiler, og dette skrives der om på mange hjemmesider og fora.

DFAC forsøgte for en uge siden at få de fire autocamperforeninger til stå sammen om et høringssvar til Skatteministeriet om et forbedret lovforslag. Dette lykkedes ikke. Nogen foreninger har indsendt høringssvar selv og andre ikke.

DFAC indsendte derfor alene sit høringssvar til Skatteministeriet, hvor vi gjorde opmærksom på det urimelige og ufornuftige i, at man forbigår autocampere endnu engang. Vi har lagt vægt på, at autocampere bør behandles afgiftsmæssigt som alle andre personbiler. En nedsættelse af afgiften for autocampere til samme niveau som andre peronbiler vil stimulere salget, så den gamle vognpark hurtigere udskiftes med nyere, mere miljøvenlige og sikrere biler, færre vil være fristet til at registrere deres biler i udlandet, og flere campere på danske plader vil være til gavn for dansk turisme. Hele høringssvaret kan ses på FritForum.

Vi kan se, at Campingbranchen har, i deres høringssvar til L93, også foreslået at autocampere skulle ligebehandles med  andre personbiler – samme udgangspunkt som os. Deres pressemeddelelse kan ses her.

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC