FritForum – Hvad og hvordan?

fritforumFritForum – hvad og hvordan:

FritForum – hvad er det?

FritForum er der hvor du, som medlem af Danmarks Frie AutoCampere (DFAC), kan finde inspiration, svar på tekniske og andre spørgsmål, og ellers bare få en god snak med andre medlemmer om hvad der nu rører sig i autocamper verdenen. Det er også stedet hvor du kan give dit besyv med i debatten – autocamper politisk som bare almindelige emner om autocampere og deres brug. Du kan finde rejsebeskrivelser og du kan lægge dine egne rejse oplevelser ind for andre at læse. Du kan finde gode camper pladser som andre medlemmer har besøgt, og få tips til rejser, IT og bilerne. Ja selv opskrifter der er autocamper venlige kan du finde. På FritForum finder du også indbydelser til de træf der afholdes af foreningen eller dets medlemmer.

Det er også stedet hvor den daglige del af DFAC´s foreningsliv foregår. Som noget helt unikt afholder foreningen sin generalforsamling på FritForum. Det betyder, at ALLE medlemmer har mulighed for at stemme til generalforsamlingen, uanset hvor de befinder sig – blot de har internet forbindelse. I løbet af året er der også mulighed for at bestyrelsen kan lægge bestemte emner ud til, ikke bare debat, men også afstemning, blandt medlemmerne. Derfor er det, at vi med sindsro siger ”DFAC er Danmarks mest demokratiske autocamper forening.”

Og så til ”hvordan”.

For at komme ind på FritForum skal du først og fremmest være medlem af DFAC. Det er ganske enkelt. Tryk på her på indmeldelses blanketten, udfyld den og tryk på ”Bekræft”. Du vil så, inden for 48 timer, modtage en e-mail med brugernavn og adgangskode.

Når du har modtaget dit brugernavn og adgangskode går du ind på http://www.fritforum.dfac.dk og i øverste højre hjørne af vinduet står der ”Log ind”. Den trykker du på.

ff-log-ind

Du får nu en ”log ind” side hvor du skriver dit brugernavn og adgangskode i de respektive felter og trykker så på ”Log ind”.

ff-log-ind-sideNu kommer FritForum forsiden så frem igen, men denne gang med dit brugernavn i øverste højre hjørne, og en masse forskellige, spændende fora længere nede på siden.

ff-logget-indGod fornøjelse og velkommen til FritForum.

 

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

22/05/2020
Frederiksund siger velkommen... | Danmarks Frie AutoCampere

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

22/05/2020
Overgangsbestyrelse | Danmarks Frie AutoCampere

Læs om DFACs overgangsbestyrelse her, og hvad der er på dagsordenen for den nye bestyrelse:

https://www.dfac.dk/?p=5774

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til ... See more

15/05/2020
Fyn er fin! Især Nordfyn | Danmarks Frie AutoCampere

En lille artikel om en autocamper tur i en del af Danmark, der byder Autocampere velkomne:

Hvordan kan du som autocamper medvirke til at andre ... See more

På en tur langs Nordfyns kyst i sidste uge, kom vi forbi skønne og hyggelige Bogense. Der samlede vi en Nordfyn guide for 2020 op og se lige her ... See more

10/05/2020
DFAC FritForum - Log ind

Husk generalforsamlingen er i fuld gang på FritForum.

Der er kommet gang i afstemningen, men mange mangler stadig at afgive deres stemme.

De ... See more

« 1 of 3 »

Juni

22jun(jun 22)12:0024(jun 24)10:00Sct. Hans træf - Knivkær - Korsør - 2020

juli

10julalldayVin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X