Presse materialeLokalplan Gjøl

Lokalplan Gjøl

gjol

Jammerbugt Kommune har haft forslag til lokalplan for Gjøl havn i høring, og skal nu til at behandle den efter høringsfristen udløb d. 31-8-2016. Forslaget indeholder positive takter i forhold til autocamper turisme, og nedenstående er sakset fra forslaget. Hele forslaget til lokalplanen kan hentes nederst på siden.

“I delområde B åbner lokalplanen mulighed for, at der fortsat kan drives hotel- og restaurationsvirksomhed. Derudover åbner planen mulighed for at opføre en bolig, samt at der kan etableres udvalgsvarebutikker f.eks. galleri, etableres autocamperfaciliteter, parkeringsplads og socialøkonomisk virksomhed/ institution. Der vil i området blive mulighed for at opføre bebyggelse langs skellet mod vest. Byggeriet kan være i 1 etage og skal fremstå i hvidt murværk.”

“I delområde C åbner lokalplanen mulighed for, at der at der kan etableres overnatningsfaciliteter, etableres parkeringsmuligheder f.eks. gæste-, trailer- eller autocamperparkering eller etableres legeplads/ fritidsaktiviteter. Evt. byggeri på arealet skal udformes og placeres således, at byggeriet holdes i en lav højde, og at der er kig fra fjorden mod den bagvedliggende by.”

“I delområde A etableres der parkeringsfaciliteter for havnens brugere og gæster. På samme måde kan der etableres parkeringsfaciliteter for gæster til delområde B og C. Der er desuden mulighed for etablering af autocamperpladser. Autocampering er et turistsegment i udvikling, og mange autocampister er tidligere sejlere, der tiltrækkes af havnenære arealer, og derfor rummer lokalplanen mulighed for autocamperplads.”

gjol-havn

 

Forslag til lokalplan, Gjøl havn

Tekst og billeder taget fra Forslag til Lokalplan 20-004, Jammerbugt Kommune

 

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC