DFAC forårstræf snart i gang

biler_paa_plads_800x500pxDanmarks Frie AutoCampere´s forårstræf er så småt ved at gå i gang. 56 biler og 111 personer rykker ind til foreningens første store træf. Henrik Krebs og Jytte Jakobsen har haft travlt de sidste dage, for at forberede de sidste detaljer. Tidligere på dagen torsdag mødte de første frivillige hjælpere ind i Hundested hallen, som er lokationen for træffet. De første biler er nu rullet ind på pladsen, og forventningen og spændingen stiger. Medlem Tage Crillessen har sørget for lidt lokal omtale af DFAC træffet. Læs artiklen

 

 

 

 

 

 

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

februar

21feballdayFerie for Alle 2020

april

24apr(apr 24)15:3026(apr 26)10:00Forårstræf 2020

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X