Nyheder på Aalborg messe

camping_messe_aalborg_800x500px

Nyhederne kommer til at stå på rad og række til campingmesse i Aalborg Kongres & Kultur Center den 12., 13., og 14., februar. En stor del af udstillerene har allerede meldt ud, at de medbringer helt nye produkter – og forventningerne til messen er høje.

Campingmessen i Aalborg kan, som den eneste specialmesse i Danmark, præsentere alt lige fra campingvogne, autocampere, teltvogne, fortelte, turtelte, udstyr, tilbehør, campingpladser og meget mere. Over 100 udstillere vil stå klar, når dørene til messen åbner, og det er ikke hvad som helst, de medbringer på standende. Brønderslev Caravan & Trailer Center fremviser eksempelvis Danmarksnyheden City Caravan – Danmarks letteste campingvogn, Camping Agenten ApS præsenterer en helt ny storebror og en lillebror til det topsælgende lufttelt Kampa Air Pro, Isabella A/S medbringer deres egen møbelserie, hvor særligt en ny relax-stol er i fokus, og Aabybro Camping & Fritid A/S viser det nyeste hit fra Tyskland, nemlig et tagtelt der kan sættes på selv de mindste biler.

Messen vil indeholde noget for enhver campist – lige fra prisvenlige grundmodeller til dyre luksusvogne. Derfor har PB Scandi Mobil A/S også valgt at medbringe nogle forskellige vogne – ikke mindst en luksusmodel af de helt store, så de mange muligheder, campinglivet kan indeholde, bliver vist frem.

Vi er især stolte af at præsentere luksustopmodellen Morelo Loft 84 MX. Det er luksuslineren inden for autocampere, og med en dansk pris på omkring 2,6 millioner kroner er den et sjældent syn. På grund af størrelsen parkeres den udenfor, men den skal med, da det er et helt unikt produkt, som de besøgende skal opleve, fortæller Peter Borup, direktør hos PB Scandi-Mobil A/S.

Klarup Caravan Center præsenterer jubilæumsvognen Adria Adora 522 med air condition og centralvarme, og har oven i købet taget et godt tilbud med på den populære vogn. Også Fjord Line står klar med gode tilbud. De vil sætte fokus på Norge som campingland og har et særligt messetilbud for campister med campingvogn og autocampere.

Messeåbning af viceborgmester

Åbningsceremonien til årets campingmesse foregår fredag 11. februar kl. 12, og i år står 1. viceborgmester i Aalborg Kommune, Daniel Nyboe Andersen, klar til at indtage talerstolen sammen med blandt andre Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center. Med åbningen begynder den 9. campingmesse i AKKC, og i år har arrangørerne bag messen udvidet messearealet med hele 600 m2 pga. særlig stor interesse fra udstillerne. Derfor vil i alt 8100 m2, som inkluderer en ny, opvarmet mobilhal i Kildeparken, være fyldt med spændende campingstande, når dørene til messen åbner.

Udover de spændende stande byder messen også på inspirerende foredrag af blandt andre Anne-Vibeke Isaksen, kendt fra Danmarks mest sete camping- og rejseprogram Anne-Vibeke Rejser på DK4.

Læs mere på
Camping Aalborg – visit Aalborg

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

22/05/2020
Frederiksund siger velkommen... | Danmarks Frie AutoCampere

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

22/05/2020
Overgangsbestyrelse | Danmarks Frie AutoCampere

Læs om DFACs overgangsbestyrelse her, og hvad der er på dagsordenen for den nye bestyrelse:

https://www.dfac.dk/?p=5774

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til ... See more

15/05/2020
Fyn er fin! Især Nordfyn | Danmarks Frie AutoCampere

En lille artikel om en autocamper tur i en del af Danmark, der byder Autocampere velkomne:

Hvordan kan du som autocamper medvirke til at andre ... See more

På en tur langs Nordfyns kyst i sidste uge, kom vi forbi skønne og hyggelige Bogense. Der samlede vi en Nordfyn guide for 2020 op og se lige her ... See more

10/05/2020
DFAC FritForum - Log ind

Husk generalforsamlingen er i fuld gang på FritForum.

Der er kommet gang i afstemningen, men mange mangler stadig at afgive deres stemme.

De ... See more

« 1 of 3 »

Juni

22jun(jun 22)12:0024(jun 24)10:00Sct. Hans træf - Knivkær - Korsør - 2020

juli

10julalldayVin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X