IndholdMedlems NytEn autocamper er en personbil

En autocamper er en personbil

artikel_paragraf
Bestyrelsen i Danmarks Frie AutoCampere har konstateret, at autocamperforeningen DACF flere gange i november og december 2015 har henvendt sig til Folketingets Skatteudvalg i forbindelse med behandlingen af lovforslag L69 om ændring af registreringsafgiftsloven.

 

I disse henvendelser argumenteres med, at autocampere er at sammenligne med campingvogne og lystbåde, at de bruges på samme måde og alene er en fritidsaktivitet. Desuden postulerer man med forskellige argumenter, at autocampere ikke kan sammenlignes med en personbil. På baggrund af disse argumenter, giver DACF udtryk for, at man ønsker registreringsafgiften fjernet for autocampere.

 

Skatteministeriet tilbageviser disse argumenter og henviser til, at der allerede betales en lavere afgift af autocamperes bo-del.

 

Bestyrelsen i Danmarks Frie AutoCampere tager stærkt afstand fra foreningen DACF´s argumenter. Først og fremmest fordi autocampere i Færdselslovens forstand er personbiler, hvilket bl.a. betyder, at de må parkere som alle andre personbiler, men også fordi mange har autocamperen som familiens eneste bil, og benytter denne til daglig transport.

 

/Bestyrelsen

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC