IndholdMedlems NytVejhjælp - sammenligning

Vejhjælp – sammenligning

Vehjælp

Danmarks Frie AutoCampere tilbyder ikke vejhjælp, men har til medlemmerne lavet denne oversigt over de mest oplagte muligheder. 7 forskellige udbydere er blevet sammenlignet med hver deres mest oplagte tilbud.

Det er ikke lykkedes at finde een ordning, der kan anbefales til alle. De muligheder, der findes på markedet, er vidt forskellige, så du må selv vurdere hvad der passer til DIT behov.

Mange forsikringsselskaber tilbyder vejhjælp, men kun i Danmark. Kig først på det. Hvis du har kaskoforsikring, er du dækket i udlandet af det røde kort, så det har vi medtaget i oversigten – måske er det nok til dit behov.

DACF kører i øjeblikket hverve- og ‘fastholdelses’ kampagne. For folk der havde DACF-vejhjælp i 2015 og synes de 500 kr., der betales oveni til foreningen, er værd at betale for blad osv.. og som samtidig kan leve med den camping-drejning, der er sket i foreningen, synes det fortsat at være et godt tilbud – i hvert fald for 2016. Men hvis man hellere vil nøjes med et foreningskontingent på 100 kr. eller intet, så er der andre muligheder.

For de fleste: Glem Falck, FDM og DAH. Andre – specielt hvis du har mere end en bil – bør du kigge på ADAC. Ejere af store biler bør også kigge på Tophjælp og specielt ADAC.

Hvis du vil have hele sammenligningen, så skriv en mail til os – info@dfac.dk med emnet Vejhjælp – så sender vi dig sammenligningen.

www.dfac.dk svarer efter vedtægterne altid indenfor 2-7 dage

 

Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Autocampershow 2023

Radio i bilen

Newspaper WordPress Theme

Læs også

X