Side 1 af 1

Hvordan logger jeg på FritForum

: ons 14. jun 2017 14:10
af 0037-PELP
Velkommen til FritForum. For at komme videre skal du logge ind. Hvis ikke du har bedt din browser om at huske dig ser forsiden således ud. Her går du op i øverste højre hjørne og trykker på "Log ind".
Til logind.png
Nu kommer du til Logind siden. Først skriver du dit brugernavn i feltet. Dit brugernavn er et 4-cifret tal, efterfulgt af en bindestreg og et navn - f.eks. "0037-pelp".
Brugernavn.png
Så skriver du dit kodeord i feltet. Dit kodeord fik du i dit velkomstbrev eller du har selv ændret dit kodeord i "Brugerkontrolpanel".
Kodeord.png
Sæt så hak i "Husk mig" hvis du vil have at du automatisk bliver logget ind når du går på FritForum, og tryk så på "Log ind" knappen.
Logind.png
Din Logind status kan du se øverst til højre på skærmen. Når du er logget ind står dit brugernavn i øverste, højre hjørne.
Logind status.png
Har du brug for yderligere tips til FritForum, kan du prøve at kigge her: http://www.dfac.dk/fritforum/viewforum.php?f=230 Der er der lavet en del "HowTo?" eller "Hvordan gør jeg?" indlæg med anvisninger på hvordan man benytter forskellige funktioner i FritForum.

Har du brug for yderligere hjælp kan du sende en e-mail til support@dfac.dk hvor du kort fortæller om dit problem, eller blot beder om at blive kontaktet. Så skal vi prøve at hjælpe så godt vi kan.