Ny medlemsfordel i Vejhjælpsaftalen med GF forsikring

GF og Danmarks Frie AutoCampere er blevet enige om at udvide vores Vejhjælpsaftale, således at den bedre matcher vores vedtægter. DFAC er en forening for autocamperinteresserede – både dem der har en og dem der har haft eller måske får en. Derfor skal alle medlemmer med eller uden autocamper og med eller uden kaskoforsikring på deres bil(er) have mulighed for at udnytte vores medlemstilbud – og det er GF heldigvis enige i.

Så nu kan DFAC medlemmer fra mandag d. 16. juli tegne selvstændige vejhjælpsforsikringer på deres personbil(er) hos GF, uanset om det er autocampere eller ej. For biler under 3500 kg er prisen den samme: 475,00 kr. pr. år.

Som hidtil kan man opnå yderligere rabatter ved at tegne andre forsikringer – det er uden for DFAC´s aftaleområde.

Rejseforsikring med 3 mdrs. dækning
Hvis du vælger at tegne indboforsikring hos GF, så inkluderer deres standardvilkår en rejseforsikring for rejser op til 60 dage. GF og DFAC aftalte for 1 år siden, at medlemmer af DFAC, som vælger at tegne indboforsikring hos GF, er dækket af GF´s rejseforsikring på rejser indtil 90 dage, uanset hvor mange gange om året man rejser – og uden at betale ekstra for udvidelsen.

Begge aftaler ligger på GF´s hjemmeside.

Venlig hilsen
Bestyrelsen