Presse materialeAutocamperplads på vej ved Nørresø i Viborg

Autocamperplads på vej ved Nørresø i Viborg

norresovej1

På Viborg Kommunes møde i Teknisk Udvalg i sidste uge (6.1.2016) gennemgik man ønsker for anlægsarbejder i 2016. Et af ønskerne var en autocamperplads beliggende under 1000 m fra centrum. Projektet beskrives som “Etablering af autocamperplads i Viborg by. Pladsen er centralt beliggende på østsiden af Nørresø. Eksisterende grusparkeringsplads ombygges, så der er plads til 2 autocampere og med tilhørende installationer (el, vand og kloak)”.

 

“Autocamperturismen er i stærk vækst og det er vigtigt, at vi får en plads, der foruden at ligge med en dejlig udsigt over søen, også befinder sig tæt på Viborgs forretningsliv. Vi ved nemlig, at autocamperfolk er gode til at bruge penge, mens de raster”, siger formanden for Teknisk Udvalg Johannes Vesterby til Viborg-nyt. Det er en rigtig god ting at høre, at lokalpolitikerne har fat i den vinkel. Hvad der er i autocamperturisternes interesse, er ofte sammenfaldende med almene, lokale interesser.

 

Derfor hilser formanden fra Danmarks Frie AutoCampere Henrik Krebs det naturligvis meget velkommen. “Samtidig håber vi, at de 300.000 kr som anlægget skønnes at komme til at koste, vil kunne ‘genbruges’ på endnu flere pladser i Viborg og omegn. Det er naturligvis ikke nødvendigt med alle faciliteter (strøm, vand og tømning), hver eneste gang der etableres pladser til 2 biler. Derfor kan der fint spares på anlægsudgifterne, når de næste p-pladser for autocampere etableres af kommunen. Der kan i stedet henvises til det påtænkte etablerede anlæg ved Nørresø”.

 

Kilde: Viborg Nyt   Materiale Teknisk forvaltning

Google: Besøg stedet via Google Street View

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC