IndholdMedlems NytGeneralforsamling afsluttet

Generalforsamling afsluttet

Vi har holdt en god og rolig generalforsamling 2021 i DFAC. Næsten 20 % af medlemmerne afgav deres stemme til de ”sædvanlige” punkter, en vedtægtsændring og et medlemsforslag.

Det er rigtig rart, at medlemmerne interesserer sig for foreningen ved op til valget at have deltaget i debatterne på vores interne FritForum og ved at afgive deres stemmer under vores 5 dage lange generalforsamling. Da vi er en internetbaseret forening, kan alle medlemmer på denne måde være med til både debat og afstemning, uanset om de er på tur eller derhjemme.

I år var det ikke muligt at holde vores planlagte Forårsmøde på Forårstræffet, hvor bestyrelsen normalt får gode input fra medlemmerne. I stedet afholdt vi 2 velbesøgte videomøder, hvor medlemmerne kom med mange gode emner til DFAC´s strategi. Vi diskuterede bl.a. de hurdler, som væksten i autocamperturismen kan afføde på de populære destinationer.

Ved generalforsamlingen blev 2 nye medlemmer valgt til bestyrelsen samt 2 velkendte suppleanter, og vores interne revisor blev genvalgt.

Den nye bestyrelse er trukket i arbejdstøjet og har d. 11. maj konstitueret sig med:
Formand Jørn Skou
Sekretær Søren Dalsgaard
Økonomi og medlemsansvarlig Anne Marie Knudsen
IT-ansvarlig Bent Krogh
Pladsansvarlig Jens Chr Lundsby Jensen.

Se den nye bestyrelse her.

Desuden blev en vedtægtsændring om bl.a. generalforsamlingens tidsfrister og om video-medlemsmøder som supplement til vores Forårsmøde endelig vedtaget. Et medlemsforslag ”om at styrke fællesskabet ” i foreningen blev også vedtaget.

Nu kan vi alle håbe, at det snart bliver forsvarligt at mødes igen, dele vores oplevelser med hinanden og udveksle ideer og gode tanker. Bestyrelsen er klar til at modtage dem og sammen med medlemmerne være med at gøre dem til virkelighed.

Hele den nye bestyrelse siger tak for opbakningen fra medlemmerne og glæder sig til, at vi sammen fortsætter arbejdet for at skabe bedre forhold for autocampere i Danmark.

Husk at du er meget velkommen til at kontakte os med ideer og forslag, der understøtter DFAC’s virke. Skriv eller ring 😊

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC