Presse materialeDFAC sætter ”X” ved det frie valg!

DFAC sætter ”X” ved det frie valg!

Vores ekstraordinære generalforsamling, som finder sted via internettet på FritForum, er startet natten til d. 4/11 – 2020 og varer indtil d. 8/11. Hermed kan også medlemmer, der er på tur, finde et sted med god internetdækning og give sin mening til kende.

DFAC´s grundlag er demokratisk, og derfor foreslår bestyrelsen, at vi udvikler vores vedtægter, så vi kan udnytte fremskridtene mht. videomøder til en god debat forud for generalforsamlinger. Der er ingen garanti for at vort Forårsmøde kan afholdes – og videomøder kan understøtte den demokratiske proces.

Vi er så småt begyndt at benytte videomøder til debatter og holdt også et lille fødselsdagsmøde i stedet for det aflyste fødselsdagstræf, da foreningen d. 11. oktober blev 5 år, men vi ønsker at bruge muligheden i langt højere grad – også til daglig.

Desuden indeholder den ekstraordinære generalforsamling valg af 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter, der vil være med til at gøre en særlig indsats for vores dejlige forening. Afstemningen handler også om bestyrelsens oplæg til at afslutte 2 opgaver, som medlemmerne pålagde bestyrelsen ved generalforsamlingen i maj og endelig bestyrelsens oplæg til, hvordan DFAC skal arbejde fremover.

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC