Overgangsbestyrelse

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til foreningens bestyrelse, vælge suppleanter og behandle de indkomne forslag fra både bestyrelsen og fra et medlem.

Dette resulterede i en 5-”mands” bestyrelse, som konstituerede sig jf. vedtægterne. Men da 2 af medlemmerne af forskellige årsager trådte ud, har vi nu en overgangsbestyrelse på kun 4 medlemmer, som vil arbejde hen mod en ekstraordinær generalforsamling i september-oktober måned.

Begge suppleanter er indtrådt i overgangsbestyrelsen, som består af:

  • Fungerende formand: Jørn Skou
  • Sekretær og IT ansvarlig: Mette Bentzen
  • Medlemsansvarlig: Ellen Langetved
  • Jura- og pladsansvarlig, fungerende økonomiansvarlig: Jytte Jakobsen

Det primære arbejde for overgangsbestyrelsen er at danne en god platform, som den kommende ”rigtige” bestyrelse kan arbejde videre ud fra.

Dette indebærer både vedtægtsændringer, der muliggør en højere grad af virtuelle møder forud for og måske under generalforsamlingen og gennemførelse af de vedtægtsændringer, der allerede er vedtagne ved 1. behandling.

Endvidere består arbejdet i at analysere det juridiske grundlag for parkering/skilte/kommunalfuldmagt og på baggrund af analysen udarbejde et konkret forslag til handleplan, som den ekstraordinære generalforsamling kan tage stilling til. I dette arbejde vil overgangsbestyrelsen inddrage både DFAC´s juraudvalg og ekstern bistand.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

19/07/2020
Ny vejledning | Danmarks Frie AutoCampere

Ny vejledning til Campingreglementet er nu udarbejdet.

Læs mere om hvorfor den er interessant for autocamperfolk, som bruger campingpladser i ... See more

Hvorfor interesserer DFAC sig for vejledningen til Campingreglementet, når autocamperfolk kun sjældent bruger campingpladserne? Vores primære ... See more

11/07/2020
Billeder fra Danmarks Frie AutoCamperes opslag

Holstebro Kommune er blevet færdige med 4 nye pladser til AC i Holstebro ved Coop Kvickly, Sønderbrogade, indkørsel overfor museet.

02/07/2020
AC i Silkeborg | Danmarks Frie AutoCampere

Silkeborg og søhøjlandet er jo et smukt sted i Danmark.
Især i Silkeborg har det indtil nu været op ad bakke, hvis man vil parkere sin ... See more

Med autocamper til Silkeborg. Som det sikkert er de fleste bekendt, har DFAC gennem lang tid arbejdet for at få skabt bedre forhold for autocampere ... See more

02/06/2020

Som skrevet om tidligere, er der nu er kommet 4 nye autocamperpladser i Frederikssund kommune, hvor der er opsat skilte, så man kan se, at ... See more

« 1 of 4 »

august

28aug(aug 28)12:0030(aug 30)12:00AFLYST - Nørkle træf

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X