Nyt om AC pladserDFAC går i dybden

DFAC går i dybden

Siden DFAC blev stiftet i 2015, har vi på Forårsmødet haft givtige debatter og gode fremlæggelser af medlemmers meninger – det kunne vi ikke i år.

Medlemmernes medvirken og bestemmelse er grundlæggende for DFAC, og da vi ”i stedet” i marts måned spurgte medlemmerne om, hvad der er vigtigst, at DFAC arbejder med, fik ”pladser” en central rolle, mens vort juridiske og politiske arbejde også toppede – men med mange forskellige vinkler.

Bestyrelsen ønskede derfor at høre medlemmerne om, hvad det er, der er vigtigst ved pladser til autocampere, hvor de bør ligge og hvad man vil betale for brug af pladser af forskellig art.

Vi ønskede også at høre om holdninger omkring pladser og betaling og om vores nye notat: ”DFAC mener” har tilstrækkelig genklang hos medlemmerne. Det skal bruges når vi interviewes af pressen og ellers udtaler os, så det ikke alene er bestyrelsen, der har patent på at udtale sig om foreningen.

Vi fik en superflot opbakning fra medlemmerne, idet 151 svarende til ca. 40 % besvarede det – ret lange – spørgeskema, og det gav os 10.721 svar at arbejde videre med!!

Undersøgelsen har resulteret i en spændende rapport, der foreløbig er offentliggjort for medlemmerne på FritForum og i et nyhedsbrev sendt til alle medlemmer.

Som en opfølgning var der mulighed for at tilmelde sig Skype-møder om det videre arbejde med pladser og med debat om ”DFAC mener”, og det ville ca. 10 % af medlemmerne gerne deltage i.

DFAC har ganske snart generalforsamling, og det bliver derfor primært den nye bestyrelse, der får glæde af at kunne bruge rapporten og af Skype-møderne med medlemmerne.

Billedet viser en illustration fra rapporten: Hvad vil man maksimalt betale for en plads – afhængig af pladsens type

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC