DFAC Camperservice – find en tømmeplads

Autocampere skal kunne aflevere affaldet på rette sted!

Vi har i sommer set en artikel i en avis om, at et par fra én autocamper har tømt gråvandstank og/eller måske toiletkassette i en åben regnvandsbrønd.
Det er ikke i orden, og det giver alle autocamperfolk et rigtig dårligt ry!

DFAC vil gerne gøre det muligt for autocamperbrugere, der kører i Danmark, at tømme toiletkassetten og måske gråvand det rigtige sted, og har derfor samlet informationer, som vores moderator for FritForum Gunnar Sangill (0019) har systematiseret og lavet til POI (Points of Interest), som kan downloades på forskellige GPS-systemer. Nogle af faciliteterne koster et rimeligt beløb, andre er gratis at bruge. Mange steder er der også mulighed for at tanke drikkevand, evt. mod betaling. Spørg, før du bruger faciliteten.

Du finder servicestederne her: Camperservice

 

På FritForum har vi links til tilsvarende baser med servicesteder i udlandet samt brugsanvisning til at downloade og bruge POI på netop din GPS.

Desuden har vi på FritForum en stor og voksende base med særlige pladser til autocampere i Europa, der også ofte har faciliteter. Disse pladser lægger Gunnar Sangill med regelmæssige mellemrum som nye POI-filer til download på GPS.

DFAC arbejder videre med at få etableret og registreret flere faciliteter overalt i Danmark, så danske og udenlandske turister har let ved at ”opføre sig ordentligt” og vi opdaterer filerne til download på GPS.

Download dem, brug dem – husk at bede om lov – og betal, når det er relevant!

Bestyrelsen

november

30nov(nov 30)12:0002dec(dec 2)12:00Juletræf 2018

december

30nov(nov 30)12:0002dec(dec 2)12:00Juletræf 2018

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X