Træf og ture med DFACDFAC Træf: Natur og Cykelløb - Jungshoved

DFAC Træf: Natur og Cykelløb – Jungshoved

 

DFAC-træf: Cykelløb og naturtræf på Jungshoved fra 2/8 – til 5/8

Her en smagsprøve på et af de træf der afholdes for DFAC-medlemmer. Fra 2. – 5. august 2018 på Jungshoved hos Kirsten og Allan Larsen afholdes der Natur og Cykelløb træf.

Postnord cykelløbet kommer forbi på Jungshoved fredag d. 3/8 – en god anledning til at mødes på Jungshoved, en naturperle på Sjælland.

Fredag: Løbets 3. etape Næstved – Vordingborg kommer forbi omkring kl. ca 12.30, hvor de friske er på plads med flag og hvad man nu kan finde på.

Fredag aften er der hygge, grill og bål om aften i haven til Skovlygård.

Lørdag: Vil vi selv cykle rundt på Jungshoved, hvor vi skal ud i naturen. Her skal vi se de tre mindste kunstudstillinger i DK og vi skal besøge batterierne ved indsejlingen til Præstø Fjord. Vi satser på fællesspisning om aftenen ved langbord, hvor der kun serveres livretter, man medbringer nemlig selv mad og drikke.

Søndag: Gåtur i Bønsvig skoven (som vi iøvrigt skal bo op af), hvor det er muligt at se sæler ved stranden. Vi skal også se Gjøngehulen som ligger på ruten vi går, turen tager ca. 1,5 time. Øvrige praktiske deltaljer, adresse osv. kan for medlemmer ses i Frit Forum.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC