FritForumFritForum - Hvad og hvordan?

FritForum – Hvad og hvordan?

FritForum – hvad og hvordan:

FritForum – hvad er det?

FritForum er der hvor du, som medlem af Danmarks Frie AutoCampere (DFAC), kan finde inspiration, svar på tekniske og andre spørgsmål, og ellers bare få en god snak med andre medlemmer om hvad der nu rører sig i autocamper verdenen. Det er også stedet hvor du kan give dit besyv med i debatten – autocamper politisk som bare almindelige emner om autocampere og deres brug. Du kan finde rejsebeskrivelser og du kan lægge dine egne rejse oplevelser ind for andre at læse. Du kan finde gode camper pladser som andre medlemmer har besøgt, og få tips til rejser, IT og bilerne. Ja selv opskrifter der er autocamper venlige kan du finde. På FritForum finder du også indbydelser til de træf der afholdes af foreningen eller dets medlemmer.

Det er også stedet hvor den daglige del af DFAC´s foreningsliv foregår. Som noget helt unikt afholder foreningen sin generalforsamling på FritForum. Det betyder, at ALLE medlemmer har mulighed for at stemme til generalforsamlingen, uanset hvor de befinder sig – blot de har internet forbindelse. I løbet af året er der også mulighed for at bestyrelsen kan lægge bestemte emner ud til, ikke bare debat, men også afstemning, blandt medlemmerne. Derfor er det, at vi med sindsro siger ”DFAC er Danmarks mest demokratiske autocamper forening.”

Og så til ”hvordan”.

For at komme ind på FritForum skal du først og fremmest være medlem af DFAC. Det er ganske enkelt. Tryk på her på indmeldelses blanketten, udfyld den og tryk på ”Bekræft”. Du vil så, inden for 48 timer, modtage en e-mail med brugernavn og adgangskode.

Når du har modtaget dit brugernavn og adgangskode går du ind på http://www.fritforum.dfac.dk og i øverste højre hjørne af vinduet står der ”Log ind”. Den trykker du på.

ff-log-ind

Du får nu en ”log ind” side hvor du skriver dit brugernavn og adgangskode i de respektive felter og trykker så på ”Log ind”.

ff-log-ind-sideNu kommer FritForum forsiden så frem igen, men denne gang med dit brugernavn i øverste højre hjørne, og en masse forskellige, spændende fora længere nede på siden.

ff-logget-indGod fornøjelse og velkommen til FritForum.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC