IndholdNyhederFerie for alle 26. - 28. februar i Herning

Ferie for alle 26. – 28. februar i Herning

herning_800x500px

DFAC har modtaget denne pressetekst samt 5 x 2 billetter til Ferie og Fritidsmessen som vi trækker lod om, du kan deltage i lodtrækningen ved at udfylde felterne nederst på siden. I lighed med tidligere år er mulighed for at parkere i autocamper, du kan enten parkere på de almindelige P-pladser, eller på Vintercampen læs mere her

Når Ferie for Alle indtager MCH Messecenter Herning den 26.-28. februar bliver det med flere end 1.100 udstillere. Dermed tegner messen endnu en gang til at sætte udstillerrekord

Caribien eller Kerteminde. Manø eller Madagaskar. Tyrol eller Tunesien. Udbuddet og inspirationen er massiv, når Ferie for Alle den 26.-28. februar igen fylder MCH Messecenter Herning. Samtlige 14 messehaller er i brug til messen, som tæller fem temaområder: Udland, Danmark, Camping, Golf og Udeliv.

For tre dage samles hele verden i Herning. Det er bredden blandt udstillerne med til at sikre. Vi er utrolig glade for og stolte over den opbakning, udstillerne viser os. Den betyder, at udbuddet dækker hver en feriedrøm, besøgende måtte møde op med, siger Ferie for Alles projektchef, Anders Ladefoged Mortensen.

I år har Ferie for Alle ekstra meget fokus på USA, som er officiel partnerland anno 2016. Det betyder, at Mulighedernes Land får rig mulighed for at vise, at det lever op til sit tilnavn – også når det kommer til feriemuligheder.

 

Drømmerejser og meget mere

Ferie for Alle er langt mere end køb og salg af drømmerejser. Messen byder også på 120 gratis rejseforedrag, masser af nyheder fra udstillerne, konkurrencer med flotte præmier og området ”Ferie for Alle in the dark”, hvor besøgende kan finde en pause fra messetravlheden og opleve et hold campister, som bor og lever på området under hele messen. På området er der sensommerstemning i den ene ende og ægte vinterhygge med julemarked i den anden.

Et besøg på Ferie for Alle kickstarter feriefornemmelsen, og derfor er vi glade for at kunne præsentere et stort og spændende aktivitets program. Målet er både at inspirere de besøgende samt give dem ekstra oplevelser med hjem fra messen, fortæller Anders Ladefoged Mortensen.

Aktivitetsprogrammet omfatter blandt andet legeland, dukketeater, danseopvisninger, live-musik og rejseauktion, hvor af nogen er uden startpris.

 

Feriegæst nummer 1.000.000

Siden 1998 har Ferie for Alle eksisteret i den form, den har dag. Og hvert år har tusindevis af gæster besøgt messen. Denne gang forventer Ferie for Alle således at kunne byde velkommen til feriegæst nummer 1.000.000. Det betyder, at én heldig udvalgt kan se frem mod at modtage en rejse-præmie, som virkelig er ”one in a million”.

Det er jo et helt vildt tal. En million. Det, synes vi, selvfølgelig skal fejres på behørig vis. Samtlige besøgende er automatisk med i lodtrækningen om en luksusrejse til Dubai, forklarer Anders Ladefoged Mortensen.

 

 

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC