Ferie for alle 26. – 28. februar i Herning

herning_800x500px

DFAC har modtaget denne pressetekst samt 5 x 2 billetter til Ferie og Fritidsmessen som vi trækker lod om, du kan deltage i lodtrækningen ved at udfylde felterne nederst på siden. I lighed med tidligere år er mulighed for at parkere i autocamper, du kan enten parkere på de almindelige P-pladser, eller på Vintercampen læs mere her

Når Ferie for Alle indtager MCH Messecenter Herning den 26.-28. februar bliver det med flere end 1.100 udstillere. Dermed tegner messen endnu en gang til at sætte udstillerrekord

Caribien eller Kerteminde. Manø eller Madagaskar. Tyrol eller Tunesien. Udbuddet og inspirationen er massiv, når Ferie for Alle den 26.-28. februar igen fylder MCH Messecenter Herning. Samtlige 14 messehaller er i brug til messen, som tæller fem temaområder: Udland, Danmark, Camping, Golf og Udeliv.

For tre dage samles hele verden i Herning. Det er bredden blandt udstillerne med til at sikre. Vi er utrolig glade for og stolte over den opbakning, udstillerne viser os. Den betyder, at udbuddet dækker hver en feriedrøm, besøgende måtte møde op med, siger Ferie for Alles projektchef, Anders Ladefoged Mortensen.

I år har Ferie for Alle ekstra meget fokus på USA, som er officiel partnerland anno 2016. Det betyder, at Mulighedernes Land får rig mulighed for at vise, at det lever op til sit tilnavn – også når det kommer til feriemuligheder.

 

Drømmerejser og meget mere

Ferie for Alle er langt mere end køb og salg af drømmerejser. Messen byder også på 120 gratis rejseforedrag, masser af nyheder fra udstillerne, konkurrencer med flotte præmier og området ”Ferie for Alle in the dark”, hvor besøgende kan finde en pause fra messetravlheden og opleve et hold campister, som bor og lever på området under hele messen. På området er der sensommerstemning i den ene ende og ægte vinterhygge med julemarked i den anden.

Et besøg på Ferie for Alle kickstarter feriefornemmelsen, og derfor er vi glade for at kunne præsentere et stort og spændende aktivitets program. Målet er både at inspirere de besøgende samt give dem ekstra oplevelser med hjem fra messen, fortæller Anders Ladefoged Mortensen.

Aktivitetsprogrammet omfatter blandt andet legeland, dukketeater, danseopvisninger, live-musik og rejseauktion, hvor af nogen er uden startpris.

 

Feriegæst nummer 1.000.000

Siden 1998 har Ferie for Alle eksisteret i den form, den har dag. Og hvert år har tusindevis af gæster besøgt messen. Denne gang forventer Ferie for Alle således at kunne byde velkommen til feriegæst nummer 1.000.000. Det betyder, at én heldig udvalgt kan se frem mod at modtage en rejse-præmie, som virkelig er ”one in a million”.

Det er jo et helt vildt tal. En million. Det, synes vi, selvfølgelig skal fejres på behørig vis. Samtlige besøgende er automatisk med i lodtrækningen om en luksusrejse til Dubai, forklarer Anders Ladefoged Mortensen.

 

 

 

 

Hent DFAC´s foldere her

DFAC Camperservice: Find en tømmestation

Find os på Facebook

22/05/2020
Frederiksund siger velkommen... | Danmarks Frie AutoCampere

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

Frederikssund kommune har netop opsat autocampervenlig skiltning på 4 dejlige parkeringsområder i den skønne natur. Èn plads har udsigt til ... See more

22/05/2020
Overgangsbestyrelse | Danmarks Frie AutoCampere

Læs om DFACs overgangsbestyrelse her, og hvad der er på dagsordenen for den nye bestyrelse:

https://www.dfac.dk/?p=5774

DFAC har holdt generalforsamlingen d. 9.-13. marts, hvor ca. 1/3 af alle medlemmer med deres stemme bidrog til at vælge nye medlemmer til ... See more

15/05/2020
Fyn er fin! Især Nordfyn | Danmarks Frie AutoCampere

En lille artikel om en autocamper tur i en del af Danmark, der byder Autocampere velkomne:

Hvordan kan du som autocamper medvirke til at andre ... See more

På en tur langs Nordfyns kyst i sidste uge, kom vi forbi skønne og hyggelige Bogense. Der samlede vi en Nordfyn guide for 2020 op og se lige her ... See more

10/05/2020
DFAC FritForum - Log ind

Husk generalforsamlingen er i fuld gang på FritForum.

Der er kommet gang i afstemningen, men mange mangler stadig at afgive deres stemme.

De ... See more

« 1 of 3 »

Juni

22jun(jun 22)12:0024(jun 24)10:00Sct. Hans træf - Knivkær - Korsør - 2020

juli

10julalldayVin - og sommerfest i Osthofen hos Borntaler Hof

oktober

09okt(okt 9)10:0011(okt 11)12:005 års fødselsdag

Arkivstof

Sikkerhedscertificat

SiteLock

X