IndholdMedlems NytVelkommen i DFAC

Velkommen i DFAC

Velkommen i DFAC

Danmarks Frie AutoCampere er Danmarks mest demokratiske forening for atocamper ejere og brugere. Vi er stolte af vore ideer, vil gerne dele dem med andre og vil derfor gerne invitere alle danske autocamperejere og brugere til at blive medlem af vores forening.

Vi er FRIE og Danmarks mest demokratiske autocamperforening, fordi vi afholder vores generalforsamling via internettet.

Vi er FRIE, fordi vi ikke er underlagt andre foreninger.

Vi er FRIE, fordi vi vil oprette frie autocamperpladser i Danmark, hvor både vi selv, og vore autocampervenner fra udlandet kan overnatte gratis eller for et lavt gebyr og uden campingpas.

Vi er FRIE, fordi vi den 12. oktober 2015 startede med et helt ubeskrevet medlemsforum, FritForum, som anvendes til udveksling af rejseerfaringer og rejsetips, tekniske ideer og løsninger, foreningspolitisk debat, afstemninger og hyggelig sludder mellem medlemmerne.

Medlemsskab

Indmeldelsesgebyret er 100 kr. og kontingentet, som dækker helt til 31. december 2016, er 100 kr. Du vil således modtage en opkrævning på 200 kr. efter din indmeldelse.  Ved indmeldelse mellem 1/7 og 31/10 dog kun indmeldelsesgebyr på 50 kr.

Har du lyst at blive medlem af Danmarks Frie AutoCampere? Så udfyld indmeldelsesformularen, og fortæl gerne, hvis du har særlige områder, hvor du har lyst at bidrage til foreningens arbejde, så vi kan bede om din hjælp, når der opstår behov herfor. Vi byder dig hjertelig velkommen i Danmarks Frie AutoCampere. Ansøg om medlemsskab

Bestyrelsen

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC