IndholdMedlems NytØnsker alle et godt nytår

Ønsker alle et godt nytår

Egon Nowak ønsker alle et godt nytår
Medstifter af Danmarks Frie AutoCampere Egon Nowak, ønsker alle et godt nytår

Hvis I rent tilfældig er landet her på siden www.dfac.dk, så bliv lige hængende lidt endnu. Vi er en ny autocamperforening, der sætter frihed og selvbestemmelse i højsædet, hvor medlemmerne kan komme til orde via vores FritForum. Vi har nu eksisteret i 3 måneder og FritForum har på nuværende tidspunkt allerede ca. 2350 indlæg og 900 emner!

Der findes ingen dumme spørgsmål. Vi gør alt for at hjælpe hinanden med alle mulige spørgsmål om bilens teknik, GPS, pladser i Europa og meget mere. Skynd dig, at melde dig ind, du har måske gode ideer eller har brug for hjælp. Lad os hjælpe hinanden i en positiv ånd.

Vi, der har været med til at stifte foreningen, tror på, at fremtidens kommunikation vil være de elektroniske medier, derfor vil vi også satse på disse muligheder, når forbindelsen til medlemmerne skal plejes. Bestyrelsesmøder, generalforsamlinger tænkes også afviklet på den måde.

Kan vi samtidig styrke demokratiet, ved at afvikle generalforsamlinger via nettet, ja så er det op til medlemmerne at udnytte disse muligheder 100%. Derfor kan vi holde driftsudgifterne nede, uden at vi af den grund har tænkt os at slække på aktiviteter i foreningen.

Aktiviteter og nye tiltag kræver frivillige kræfter. Jeg håber, at medlemmerne og kommende medlemmer vil hjælpe til med at skabe disse aktiviteter såvel fysisk som idemæssigt. DFAC vil, som det står skrevet i vedtægterne, arbejde for at gøre Danmark mere autocampervenlig. Et område som vi ikke er ene om, men måske ses nye indfaldsvinkler, der kan styrke turismen i Danmark.

Disse og mange andre ideer og tiltag kan du læse mere om på vores FritForum. Du skal være hjerteligt velkommen i vores forening!

Godt Nytår

 

Egon Nowak
Medstifter

 

Danmarks Frie AutoCampere

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC