IndholdArrangementerForårstræf 2017 i Bjert Hallen en stor succes!

Forårstræf 2017 i Bjert Hallen en stor succes!

DFAC Forårstræf i Bjert Hallen d. 7-4 til d. 9-4 var en stor succes.

I dagene d. 7-4 til d. 9-4 2017 har Danmarks Frie Autocampere afholdt deres anden årlige Forårstræf – denne gang i Bjert Hallerne ved Kolding. I arrangementet deltog i alt 123 personer fordelt på 62 vogne.

En del af bilerne

Primus motor i træffet var Keld Venøe, som ikke alene er halbestyrer i Bjert Hallen, men også ivrig autocamper turist og medlem af DFAC. Alt var klappet og klar, og bar tydeligt præg af, at her havde en professionel haft en finger – eller nærmere en hel arm – med i spillet.

Fællesspisning fredag aften

Arrangementet startede fredag eftermiddag med modtagelse af vognene og registrering af deltagerne. Alle fik udleveret medlemskort/navneskilte samt en pose med information om Kolding og omegn. Og så samledes alle til fælles spisning i hallen.

Aftensmaden kunne også købes.

For dem der ikke selv havde medbragt deres mad var der, mod forudbestilling, mulighed for at købe en gang lækker mørbradgryde som vores dygtige kok havde lavet i rigelige mængder.

John Ahrenkiel fortæller om en rejse.

Kl. 8:00 var der så to samtidige arrangementer – en i hallen og en i cafeteriet. I hallen fortalte John Ahrenkiel om en af sine mange rejser i autocamper – denne gang til Kazakhstan. Der var stort fremmøde til dette arrangement.

Poul Erik Pedersen fortæller om lithium batterier.

Også i cafeteriet var der mødt mange frem – de fleste af hankøn. Her fortalte Poul Erik Pedersen om sine erfaringer med lithium batterier, og det var åbenbart et emne der interesserede de mandlige medlemmer af foreningen, for der blev diskuteret ivrigt under vejs.

Efter de to foredrag blev vi alle inviteret på en lille smagsprøve på den Bierfest som Bjert Hallen holder hvert år i januar. Et lokalt bryggeri havde sponseret et antal fade øl, og der blev flittig skænket til deltagerne i træffet. Det var noget de kunne lide.

Stort fremmøde til Forårsmødet lørdag.

Næste dag startede med et lækkert morgenbord hvorefter vi samledes til gruppearbejde hvor der blev drøftet/debatteret/diskuteret forskellige autocamper og forenings relevante emner. Under vejs, både fredag eftermiddag og lørdag formiddag kunne de som havde brug for IT assistance – DFAC er jo en IT baseret forening – få hjælp til at komme på FritForum eller andet relevant hjælp.

Fine indlæg om formiddagens gruppearbejde.

Over middag samledes medlemmerne så til selve Forårsmødet. Her blev de emner der havde været vendt om formiddagen så præsenteret af et medlem fra hver gruppe for så at blive grundigt debatteret i salen. Mange emner blev vendt, og mange meninger givet til kende, så vores demokratiske ret til at blive hørt blev ført ud i livet.

Run på fadølsanlægget til Forårsmødet.

I pausen blev det øl der på mirakuløst vis ikke var blevet drukket ved “Bierfesten” fredag aften, serveret for de tørstige deltagere i Forårsmødet. Man bliver tør i halsen af al den debat.

Også lørdag eftermiddag dukkede en journalist og en fotograf fra Jydske Vestkysten op og lavede et par interviews med et par medlemmer. Resultatet kan du se her.

Hal bestyrer, træf ansvarlig og altmuligmand ved festmiddagens forret.

Om aftenen havde Bjert Hallens dygtige kok tilberedt en lækker treretters menu til os. Her byder Bjert Hallens bestyrer og træffets praktiske organisator, Keld Venøe, velkommen til festmiddagen ved forretten – inden bordet blev ryddet af sultne DFAC medlemmer.

Hovedretten serveres.

Også hovedretten var populær blandt deltagerne, og der blev taget godt for sig.

Dessert med is og kage blev det også til.

Og den lækre dessert fik også ben at gå på. Mon ikke der er nogen der skal ud at trave en ekstra tur i det gode vejr søndag?

Cottenfields – en super fin gruppe spillemænd.

Mellem hovedret og dessert samt efter middagen, spillede Cottenfields for os. Det blev til en skøn blanding af numre som virkelig appellerede til folk i en relativ moden alder – som rigtig mange autocamper turister jo er.

Og der blev danset til musikken.

Mange fandt vej ud på dansegulvet. Selv basguitaristen tog sig en svingom med sit instrument.

Et anderledes lyshow.

Og hen sidst på aftenen blev vi udsat for et alternativ “lysshow” (det så ud af mere i mørke). Ikke alene kunne de spille og synge – de havde også humor. Rigtig fint show.

Søndag formiddag stod så i opbruddets og oprydningens tegn. Folk fik sagt tak for denne gang og på gensyn. Der blev opfordret til fortsat at følge debatten på FritForum, og til at deltage i den internet baserede generalforsamling som foregår fra d. 19-4 til og med d. 23-4 på FritForum.

Og forberedelserne til Forårstræf 2018 er allerede i gang. Tid og sted er endnu ikke fastsat, men hold øje med DFAC.DK, FritForum og din indbox.

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC