IndholdFormandens hjørneHolstebro – en positiv udvikling

Holstebro – en positiv udvikling

 

I forlængelse af vores artikel på hjemmesiden d. 8-3-17 kan vi fortælle, at Holstebro kommune har opfordret DFAC til at indgå i en dialog og et samarbejde omkring udviklingen af kommunens AC faciliteter, P-forhold og indretninger for autocampere. Og det vil vi naturligvis gerne. Kommunen er klar over at vi parkerer og ikke camperer, når vi holder på p-pladser og veje, og at autocampere under 3500 kg er underlagt de samme restriktioner som alle andre personbiler.

Desuden er vores sekretær, Jytte Jakobsen, blevet interviewet i P4 Radio Midt&Vest d. 9-3-17. Interviewet kan høres her. Du skal køre den turkise ”slider” i toppen af skærmen hen til ca. 2:32:00 for at finde interviewet. Dette interview følges op af et meget positivt interview med kommunens Erhvervs- og turismechef Susanne Toftegaard Hansen om kommunens indstilling til autocamperturister.

Så, som vi skrev den anden dag; ”Rom blev ikke bygget på en dag.” Men nu ser vi, at det går stille og roligt fremad, og at DFAC´s arbejde sidste år med at få korrigeret Justitsministeriets fortolkning af Færdselsloven – ud over, at Færdselsloven nu anvendes korrekt i Kommunernes parkeringsbekendtgørelser – også bærer frugt som følge af gode kontakter og dialoger med Danmarks kommuner til glæde og gavn for alle autocamperturister.

Det er vigtigt, at vi autocamperforeningerne imellem koordinerer arbejdet for et mere autocampervenligt Danmark, og vi har derfor indledt et samarbejde med DACF, via deres medlem Jimmy Käehne, som allerede har oprettet flere autocamper P-pladser i Holstebro Kommune. Jimmy bor i Holstebro – og det har vores sekretær også gjort i mange år.

Vi forsøger desuden at lægge op til et bredere og åbent samarbejde autocamperforeningerne imellem. Det er vigtigt, at foreningerne ikke opfatter hinanden som konkurrenter eller modstandere, men som positive samarbejdspartnere, der kan udveksle ideer og viden. Vi håber på at kunne bringe godt nyt herom senere.

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC