Glædelig jul til alle

 

Fra DFAC´s bestyrelse ønsker vi alle medlemmerne en rigtig glædelig jul. En glædelig jul til jer, der er taget til eller er blevet i Spanien i vinter – PS Hils din nabo med en “Feliz Navidad” fra os alle herhjemme – og også glædelig jul til alle jer, der juleaften får glæde af hinanden og måske børn og børnebørn i Danmark. Vores ønske om en glædelig jul indeholder også en varm tak for den opbakning, I har givet vores forening i dens første leveår. Uden jeres opbakning findes ingen ”Danmarks Frie Autocampere”!

Måske er I heldige at finde en ny GPS under juletræet, et nyt Bordatlas, et sæt letvægts-vinglas, der kan holde til turen i raslekassen eller et par hurtigtørrende håndklæder?

Efter Nytår går vi i gang igen. Vi har mange aktiviteter, der skal følges op på. Blandt andet et par messer, hvor vi gerne vil være repræsenteret og en del kommuner, som vi er ved at danne kontakter til, og hvor lokale kan gøre det langt bedre end bestyrelsen. Vi arbejder mod flere resultater på landsplan, som dækker alle autocampere. Vi glæder os til endnu flere træf i vores forening, hvor vi mødes, lærer hinanden bedre at kende og udveksler erfaringer og kontakter.

Vi snakkes ved i 2017!

 

 

Juni

30jun - 2juljun 300:00jul 260´er Rock og grill i Albertslund - Ishøj Strand og Arken

juli

30jun - 2juljun 300:00jul 260´er Rock og grill i Albertslund - Ishøj Strand og Arken

7jul - 8All DayVinfest, Borntaler Hof, Osthofen - 2017

august

7aug - 10aug 70:00aug 10Rulletræf! Vis din egn frem! 7. til 10. August

18aug - 20aug 1814:00aug 20Odense BlomsterfestivalWhat a wonderful world.

22aug - 27aug 220:00aug 27Maritime kulturdage, Korsør

Sikkerhedscertificat

SiteLock