Vind en Engenius EZ Hotspot Extender

 

 

Kunne du tænke dig, at blive ejer af en EnGenius EZ Hotspot Extender? Det er den kendte WIFI router der kan hente signaler langvejs fra og udsende dem som dit eget, private, sikrede SSID så du kan bruge din tablet, PC eller telefon i og omkring din camper.

Det kan du blive nu. Eneste betingelse er, at du er medlem af DFAC – Danmarks Frie AutoCampere – og har betalt din kontingent som skal være DFAC i hænde senest d. 23-01-2017. (Medlemmer modtager en mail med betalingsanvisning d. 02-01-17) Så vil du være med i lodtrækningen om 1 stk. EnGenius EZ Hotspot Extender til en værdi af €159,00, som velvilligt er skænket af EnGenius Europe.

Her kan du læse mere om EnGenius og EnGenius EZ Hotspot Extender – både hos DFAC og hos Yatow.

Og skulle du ikke være den heldige vinder, ja så vinder du alligevel. DFAC har nemlig lavet en aftale med Yatow, som forhandler produktet i Europa. Her får medlemmer en klækkelig rabat – ikke bare på EZ Hotspot Extender, men også på andre af Yatows mange produkter.

Er du ikke allerede medlem af DFAC, kan du melde dig ind her.

Ønsker du yderligere information om EnGenius EZ Hotspot Extender eller DFAC medlemsaftalen med Yatow kan du blot udfylde nedenstående formular, og du vil høre nærmere.

WIFI i autocamperen
Jeg er ikke en robot
Sender

Betingelser for deltagelse i lodtrækningen:

Kun medlemmer af DFAC – Danmarks Frie AutoCampere – der ikke er i restance med 2017 kontingent d. 23-01-2017 kl. 23:59 deltager i lodtrækningen om en EnGenius EZ Hotspot Extender. Medlemmer af DFAC bestyrelse, DFAC revisor og DFAC webmaster deltager ikke i lodtrækningen.

Vinderen af lodtrækningen offentliggøres på FritForum samt DFAC.DK d. 26-01-2017. Desuden får vinderen direkte besked pr. e-mail eller PB på FritForum.

juli

7jul - 8All DayVinfest, Borntaler Hof, Osthofen - 2017

Sikkerhedscertificat

SiteLock