IndholdFormandens hjørneFerietid - Agurketid?

Ferietid – Agurketid?

forum_3

 

Ferietid – Agurketid?

Så er vi godt inde i ferietiden. Dase ved stranden, en kølig vermouth. Selv Facebook gløder ikke så meget som det plejer og autocamperfora er næsten gået i stå. Eller er de? Jeg faldt over forsiden for den gamle klub. Den så godt nok ferielukket ud. Så jeg spurgte et DACF-medlem, hvordan det så ud på deres forum. Jo, der var da gang i 17 emner over den sidste måned. Det er da pænt. I en anden forening er tallet 5.

Men jeg tror nu nok at vi skal være glade for vores aktive og vågne medlemmer i DFAC, der selv i varmen brænder for autocamperpolitikken og vores andre fælles interesseområder. 115 emner berørt – naturligvis undtaget den megen snak der er i bestyrelse og udvalg. Det handler om skiltning, om overnatningspladser, om hvor foreningen skal styre hen – og hvor Danmark skal hen. Det handler om bilens lygter og oplysning i kommunerne. Alt.

Min opfordring til de af jer der endnu ikke er aktive på FritForum: Kig ind – du kan sagtens gøre det med et koldt glas vermouth i hånden. Her er det direkte link til FritForum “Aktive emner”.

Camperhilsen

Henrik Krebs – formand.

Tidligere artikel
Næste artikel

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC