Medlemsengagement

gruppearbejde_dfac_2016_500x800pxEn af vore visioner i DFAC er at have engagerede medlemmer og derved skabe en forening, som i høj grad løfter i flok. På det igangværende forårstræf i Hundested bliver dette understøttet af debatgrupper. De deltagende medlemmer har selv valgt, hvilke grupper og emner de ønskede at deltage i debatten i. Alt tyder på et stort engagement i Danmarks Frie AutoCampere.

Diskussionen kører lystigt i alle grupper. DFAC vil lægge vægt på, at deltagelsen i grupper og debatter er helt på frivillig basis. Har man lyst til bare at slappe af i stedet for eller måske besøge skønne Hundested by, så har man altid mulighed for at vælge gruppearbejdet fra – vi er jo Danmarks Frie AutoCampere. På stemningsbilledet, som er fra en af grupperne, kan du se nogle af de emner, vi har valgt at prioritere.

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om Danmarks Frie AutoCampere. Læs mere

 

september

29sep - 1oktsep 2916:00okt 1- 12:00DFAC IT-kursus - bliv fortrolig med FritForumIT kursus på Sælland

oktober

29sep - 1oktsep 2916:00okt 1- 12:00DFAC IT-kursus - bliv fortrolig med FritForumIT kursus på Sælland

13okt - 15okt 1312:00okt 15DFAC 2 års Fødselsdagstræf ved Stauning Flymuseum

november

3nov - 5nov 316:00nov 5DFAC IT-kursus - bliv fortrolig med FritForumIT kursus i Nordjylland

10nov - 12nov 1016:00nov 12DFAC IT-kursus - bliv fortrolig med FritForumIT kursus i Sydjylland

Sikkerhedscertificat

SiteLock