IndholdMedlems NytDFAC har nu fået nyt vognmærke og logo

DFAC har nu fået nyt vognmærke og logo

dfac_nyt_logo_samt_vognmaerke-1Siden vi stiftede Danmarks Frie AutoCampere har vi ønsket os et nyt og unikt logo. Alle medlemmer kender vores første udkast – det grønne logo med den røde prik over ”i”- et som vi har brugt på brevpapiret indtil nu. Det var udmærket at starte på – men vi vidste, at det var midlertidigt.

I foreningen er vi så heldige at have (mindst) ét medlem med kunstneriske evner:  Pia Bay (0002) havde en idé. Vi var samtidig så heldige at vi også har en professionel designer i vore rækker, Pascal Mikkelsen (0094), Pascal greb ideen, og arbejdede videre med den.

Efter en del sparring og en god portion tålmodighed fik Pascal skabt vores nye logo samt vognmærke, som symboliserer friheden ved at køre autocamper i Danmark. Vi er stolte af at vise det her, og håber i tager godt imod det.

Vognmærket er for mange en vigtig del af medlemskabet i foreningen – og det har været oppe at vende mange gange i FritForum. Også her synes vi, at Pascal har ramt plet – med hårtynde afgrænsninger af bogstaverne, så deres kontur står klart frem.

Pascal har desuden udarbejdet en kort designmanual, der fastlægger de forskellige variationer af logoet og de farver, som logoet kan kombineres med. Et stort TAK til både Pia og Pascal – og tillykke til Danmarks Frie AutoCampere med vores nye logo og vognmærke!

Vognmærket og medlemskort vil blive udleveret til deltagerne ved Forårsmødet og efterfølgende sendt til de øvrige medlemmer. Her finder du bestilling medlemskort samt vognmærke

 

Bestyrelsen Danmarks Frie AutoCampere

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC