IndholdMedlems NytSkives nye autocamper P-plads

Skives nye autocamper P-plads

skive_p_plads_centralt_ver02

Tør du parkere din autocamper ved siden af 38.000 autoruder?

Det har du i hvert fald mulighed for nu. Det er nemlig lykkedes for vores Forumansvarlig og medlem Ole Poulsen at indgå aftale om gratis parkering for autocampere ved virksomheden Lundbergs Autoglas i Skive midtby. Virksomheden ligger på en 5.500 m2 tidligere DSB perron og godsterminal. Dermed er Lundbergs Autoglas beliggende lige ved Skive Banegård og tæt på gode indkøbsmuligheder som Føtex, Lidl, Lagkagehuset, Søndercenteret og ikke mindst Skive gågade. Desuden er du kun ganske få skridt fra nogle af byens spisesteder.

ole_egon_skive
Egon Nowak og Ole Poulsen var forbi for at montere AC P-skilt ved den nye plads i Skive

Skulle du få lyst til at komme forbi og benytte gratis parkering hos Lundberg Autoglas, så vil du kunne opleve Skive, som er den kommune i Danmark, der har den længste kystlinje. Du får derfor mulighed for at følge Karup Å ned til Skive fjord. Her har du både lystbådehavn, skov, strand og flere spisesteder. I Krabbesholm Skov, som også grænser helt ned til fjorden, finder du bl.a. mindesmærker for nogle af byens frihedskæmpere fra 2.verdenskrig. Desuden er her et rigt fugleliv og du kan f.eks. opleve Nattergalen, Fiskehejren og ikke mindst den karakteristiske Rørdrum, der med sin kalden lyder, som når man puster i en flaske. Rørdrummen yngler i Ådalen langs med Karup Å.

Tæt på Skive finder du ud over øerne Fur og Mors også hedelandskabet ved Flyndersø, hvor der ud over en fantastisk natur, hvor Skotsk Højlandskvæg og får græsser, også er dødishuller fra Istiden samt gode muligheder for Geocaching. Læs mere om heden og Flyndersø

Lundberg Autoglas, som stiller parkeringsmulighed til rådighed i denne spændende del af Midtjylland, har eksisteret i 25 år og ejer Jørgen Lundberg har selv 35 års erfaring inden for autoglas branchen. Virksomheden har et kæmpe sortiment i autoruder til alle typer biler. Og skulle uheldet være ude, så gælder det også ruder til autocampere. Og er du en af dem, der også har en amerikanerbil i garagen, så kan de også levere ruder til den. Lundberg Autoglas monterer selv lister, beslag, spejlbeslag og regnsensorer på autoruderne.

Herunder kan du se, hvor Lundberg Autoglas ligger og dermed hvor du kan parkere med din autocamper.

 

[wpgmza id=”8″]

 

Stor tak til Lundberg autoglas, fordi de vil være med til at gøre Skive by autocampervenlig.
Danmarks Frie AutoCampere vil arbejde for at forbedre parkeringsmuligheder/camperpladser. Lad os sammen vende negativ skiltning til positiv skiltning, der byder autocamper turisterne velkomne i vore kommuner. Dette kan ske via kommunale og private initiativer til gavn for handel og turisme. Kommunerne har allerede gode muligheder for at tiltrække autocamperturisterne. Vi i DFAC hjælper gerne med rådgivning og vejledning på en praktisk og økonomisk forsvarlig måde – kontakt os

Alle data er frit tilgængelige og kan frit bruges af andre foreninger, hjemmesider og apps, der har interesse i at gøre Danmark kendt som et autocampervenligt land.

 

Link: Kommuner har ret til Frie AutoCamper pladser

Læs mere om DFAC: velkommen  vedtægter  indmeldelse

Artikel tekst: Egon Nowak, Lisbeth Ziegler Foto: Ole Poulsen

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC