FritForumEt velfungerende forum er vigtigt for en forening

Et velfungerende forum er vigtigt for en forening

velfungerende_forum_800x500px

Danmarks Frie AutoCampere (DFAC) er en internetbaseret forening. Det holder udgifterne for medlemmerne nede på et fornuftigt niveau. Det var bl.a. det, der tiltalte mig, da jeg var med til at stifte foreningen, som også drives økonomisk. F.eks. gør vi brug af Skypemøder, hvor vi, i stedet for at fragte hele bestyrelsen rundt i landet flere gange om året, mødes via Skype.

Den autocamperforening jeg skulle være medlem af, skulle være fri og demokratisk, derfor var valget ikke så svært, for i DFAC samarbejdes der ikke med interesseorganisationer, som modarbejder os med autocampere.

Jeg synes, foreningen er kommet flot fra start. Blandt medlemmerne er der stor viden fra mange års erfaring som autocamper-ejere og her kommer et aktivt velbesøgt medlemsforum på banen. Jeg vil derfor gerne prøve at beskrive, hvad jeg ser som fordelen ved DFAC FritForum for os der allerede er medlemmer, og for kommende nye medlemmer.

FritForum er medlemmernes mødested på nettet. Så er man kun et par klik fra hjælpsomme medlemmer, og medindflydelse. (På slideshow herunder kan du se og læse lidt om hvad FritForum indeholder)

 

 

Udover FritForum er bestyrelsens talerør til medlemmerne som sikrer hurtigere beslutninger, er der rig mulighed for alle medlemmerne til at påvirke foreningens drift og fremtid. Her kan der debatteres i foreningsdebat og idet afstemninger til generalforsamling m.v. foretages på FritForum, kan alle medlemmerne vælge at få medindflydelse på beslutningerne uanset tid og sted, bare der er internetforbindelse.

Medlemmerne i DFAC kan efterlyse og give gode råd og der udveksles erfaringer om autocamper relaterede emner og ikke mindst arrangeres træf, hvor medlemmerne kan mødes til hyggeligt samvær

Emnerne spænder vidt i FritForum. Her er alt fra opskrifter, autocamperens dyr, rejseberetninger, lovgivning, og autocamper relaterede vejledninger o.s.v.

Populære emner under teknik er, vore biler, bodelen, radio, navigation og elektronik og IT. Her øser medlemmerne ud af deres viden om bl.a. gas, dæk, indretning, problemløsning, GPS, og poi-filer til  bl.a. autocamperpladser og tømmestationer osv. som bruges i vores GPS,  tablet, og smartphones.

Skriver et medlem om et problem, skriver andre lynhurtig et bud på løsninger. På den måde sparer vi en del tid og reducerer vores udgifter bl.a. også fordi nogle medlemmer har fået arrangeret rabataftale med leverandør af f.eks. Internet antenne til autocamperen.

Medlemmerne i DFAC indsætter også nyttig info i Links hvor der p.t. er over 235 link bl.a. til databaser med autocamperpladser, autogas, vejafgifter, og autocamperrelateret turist-info o.s.v.

Medlemmernes egne foto og oplysninger om besøgte autocamper pladser i Europa samles i Autocamper pladser i Europa, hvor der p.t. f.eks. er 475 pladser under Frankrig.

Læs mere  –  velkommen  –  vedtægter  –  bliv medlem

 

Camper hilsen

Knud Bay
Medstifter DFAC – medlem 0002

 

 

BLIV INFORMERET

Du modtager - information når der sker vigtige ting i ind- og udland, som vedrører dig som autocamperejer.

Du modtager ikke - foreningsnyt og anden information som kun vedrører foreningen

Du modtager ikke - reklamer

Tilmeld dig her

Du kan - til enhver tid selv afmelde dig listen igen

Seneste nyt

Newspaper WordPress Theme

Læs også

DFAC